Din terapeut

I 2012 startede jeg min uddannelse til Kranio-Sakral terapeut på KST Akademiet v/ Trine Rosenberg. Jeg har igennem årene, siden 2012, løbende tilegnet mig ny viden og nye teknikker, for bedst muligt at kunne give en helhedsorienteret behandling.
 
Jeg er landmand, og det vil du også opdage når du kommer i min klinik. Jeg har nemlig klinikken hjemme på gården i landlige og rolige omgivelser, dog kun et stenkast fra Them by.
 
Under "Artikler" kan du læse et skriv om mig, som for år tilbage blev udgivet i Lokal Avisen i Them. Her kan du læse om min balancegang mellem det at være landmand og KST behandler.
 
 

Certificeret behandler

Det at vedligeholde en certificering som behandler og en registrering som alternativ behandler (RAB) betyder, at der stilles krav til mig om, løbende at deltage i opsummeringer, tage nye kurser eller gentage kurser.
Min certificering og RAB godkendelse, er din garanti for, at du altid kan følge dig i trygge og kompetente hænder hos mig.
 
Følgende illustration viser, hvilke kurser jeg har gennemført fra KST Akademiet. Jeg har 14 ud af i alt 15 kurser.
 
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til en specifik problemstilling og om jeg kan afhjælpe denne. Se kontaktoplysninger nederst på hjemmesiden.
 
 
RRN = Ret ryg og nakke
ORG = Organmassage
 
Birgit Jensen | Gothenborgvej 2, 8653 Them  | Tlf.: 24909319 | kst.godt.for.dig@gmail.com